Regényírás, blog

Meriszton története

Elsősorban olyanok számára ajánlom ezt a könyvet, akik nem félnek szabadon engedni a fantáziájukat és van merszük belépni egy varázslatos világba. Ez a történet egy csodálatos világba kalauzol el, amit az ősi világ egy démona fenyeget. Veszélybe sodor barátságokat, szerelmeket és kötelékeket. Egy ősi király készül visszatérni, akinek a segítsége nélkül nem győzhetnek. Ám ez a király korántsem olyan hófehér, mint ahogyan azt sokan gondolják. Szerethető karakterek, fantasztikus helyszínek, magánmitológia, pörgős, izgalmas sztori vár Rád.

Kedves Olvasó! Egy magánmitológiai oldalon jársz. Megkapó történet, egyedi grafikák és izgalmas sztorik várnak Rád. Betekintést nyerhetsz a legelső regény tartalmába és a sorozat többi részébe is. 

 

Egypercesek
Friss bejegyzések
2017.12.14. 16:32
2017.11.15. 12:23
2017.11.13. 11:55
 
Facebook

 

 

 

 
Ihlet források

Meriszton története - A múlt foglya sok éven át íródott. Ha jól emlékszem, 15 évvel ez előtt írtam meg a legelső verzíóját a regénynek és összesen hét darab A/ 4-es füzetet töltött ki. Aztán jött a középsuli. Miközben a buszon voltam írtam, ha lyukas órám volt, írtam, ha volt egy kis időm, írtam. Átírtam újra és újra. 15 év alatt rengeteg hatás ért. Berobbant a médiába a Gyűrűk Ura és a Harry Potter. Ezek mind befolyásoltak és a stílusom megállás nélkül alakult. Fejlődött a szókincsem, elkezdtem részletesebben írni.

Rengeteg apró rajzfilm, képregény illetve regény volt még, ami hatással volt rám és ami alakította a stìlusomat. 

Aztán egyik nap rátaláltam otthon a Bambi című könyvre. A könyv teljesen más, mint Walt Disney klasszikusa. Az a könyv lenyűgözött. Olyan tökéletes pontossággal írta le az állatokat, az erdőt, hogy az olvasó elhitte, ez valóban létező történet. Az állatokat úgy vértezte fel emberi tulajdonságokkal, hogy megtartották az adott fajra jellemző viselkedési jegyeket. Rengeteget tanultam abból a könyvből. Leírni úgy egy adott állat viselkedését, hogy emberi legyen, mégis az olvasó ne felejtse el, hogy egy állatról szól a mese. Számomra ez jelentette a tökéletességet.

Ami még nagyon meghatározta a történet alakulását, az a zene volt amit éppen hallgattam. Voltak zenék, amiknek a hangulata nagyon sok jelenetet ihletett. Zenei téren szinte mindenevő vagyok, de sokat hallgattam a Linkin Parkot, Gackt számait, Skilletet és volt rengeteg egy dalos előadó, akiket most fejből nem tudnék felsorolni (külföldi és magyar egyaránt).

 

A könyvet itt tudjátok megrendelni: Megrendelem

 

 

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG