Regényírás, blog

Meriszton története

Elsősorban olyanok számára ajánlom ezt a könyvet, akik nem félnek szabadon engedni a fantáziájukat és van merszük belépni egy varázslatos világba. Ez a történet egy csodálatos világba kalauzol el, amit az ősi világ egy démona fenyeget. Veszélybe sodor barátságokat, szerelmeket és kötelékeket. Egy ősi király készül visszatérni, akinek a segítsége nélkül nem győzhetnek. Ám ez a király korántsem olyan hófehér, mint ahogyan azt sokan gondolják. Szerethető karakterek, fantasztikus helyszínek, magánmitológia, pörgős, izgalmas sztori vár Rád.

Kedves Olvasó! Egy magánmitológiai oldalon jársz. Megkapó történet, egyedi grafikák és izgalmas sztorik várnak Rád. Betekintést nyerhetsz a legelső regény tartalmába és a sorozat többi részébe is. 

 

Egypercesek
Friss bejegyzések
2017.12.14. 16:32
2017.11.15. 12:23
2017.11.13. 11:55
 
Facebook

 

 

 

 
Ihlet források

Meriszton története - A múlt foglya sok éven át íródott. Ha jól emlékszem, 15 évvel ez előtt írtam meg a legelső verzíóját a regénynek és összesen hét darab A/ 4-es füzetet töltött ki. Aztán jött a középsuli. Miközben a buszon voltam írtam, ha lyukas órám volt, írtam, ha volt egy kis időm, írtam. Átírtam újra és újra. 15 év alatt rengeteg hatás ért. Berobbant a médiába a Gyűrűk Ura és a Harry Potter. Ezek mind befolyásoltak és a stílusom megállás nélkül alakult. Fejlődött a szókincsem, elkezdtem részletesebben írni.

Rengeteg apró rajzfilm, képregény illetve regény volt még, ami hatással volt rám és ami alakította a stìlusomat. 

Aztán egyik nap rátaláltam otthon a Bambi című könyvre. A könyv teljesen más, mint Walt Disney klasszikusa. Az a könyv lenyűgözött. Olyan tökéletes pontossággal írta le az állatokat, az erdőt, hogy az olvasó elhitte, ez valóban létező történet. Az állatokat úgy vértezte fel emberi tulajdonságokkal, hogy megtartották az adott fajra jellemző viselkedési jegyeket. Rengeteget tanultam abból a könyvből. Leírni úgy egy adott állat viselkedését, hogy emberi legyen, mégis az olvasó ne felejtse el, hogy egy állatról szól a mese. Számomra ez jelentette a tökéletességet.

Ami még nagyon meghatározta a történet alakulását, az a zene volt amit éppen hallgattam. Voltak zenék, amiknek a hangulata nagyon sok jelenetet ihletett. Zenei téren szinte mindenevő vagyok, de sokat hallgattam a Linkin Parkot, Gackt számait, Skilletet és volt rengeteg egy dalos előadó, akiket most fejből nem tudnék felsorolni (külföldi és magyar egyaránt).

 

A könyvet itt tudjátok megrendelni: Megrendelem

 

 

 

Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók