Regényírás, blog

Meriszton története

Elsősorban olyanok számára ajánlom ezt a könyvet, akik nem félnek szabadon engedni a fantáziájukat és van merszük belépni egy varázslatos világba. Ez a történet egy csodálatos világba kalauzol el, amit az ősi világ egy démona fenyeget. Veszélybe sodor barátságokat, szerelmeket és kötelékeket. Egy ősi király készül visszatérni, akinek a segítsége nélkül nem győzhetnek. Ám ez a király korántsem olyan hófehér, mint ahogyan azt sokan gondolják. Szerethető karakterek, fantasztikus helyszínek, magánmitológia, pörgős, izgalmas sztori vár Rád.

Kedves Olvasó! Egy magánmitológiai oldalon jársz. Megkapó történet, egyedi grafikák és izgalmas sztorik várnak Rád. Betekintést nyerhetsz a legelső regény tartalmába és a sorozat többi részébe is. 

 

Egypercesek
Friss bejegyzések
2017.12.14. 16:32
2017.11.15. 12:23
2017.11.13. 11:55
 
Facebook

 

 

 

 
Ihlet források

Meriszton története - A múlt foglya sok éven át íródott. Ha jól emlékszem, 15 évvel ez előtt írtam meg a legelső verzíóját a regénynek és összesen hét darab A/ 4-es füzetet töltött ki. Aztán jött a középsuli. Miközben a buszon voltam írtam, ha lyukas órám volt, írtam, ha volt egy kis időm, írtam. Átírtam újra és újra. 15 év alatt rengeteg hatás ért. Berobbant a médiába a Gyűrűk Ura és a Harry Potter. Ezek mind befolyásoltak és a stílusom megállás nélkül alakult. Fejlődött a szókincsem, elkezdtem részletesebben írni.

Rengeteg apró rajzfilm, képregény illetve regény volt még, ami hatással volt rám és ami alakította a stìlusomat. 

Aztán egyik nap rátaláltam otthon a Bambi című könyvre. A könyv teljesen más, mint Walt Disney klasszikusa. Az a könyv lenyűgözött. Olyan tökéletes pontossággal írta le az állatokat, az erdőt, hogy az olvasó elhitte, ez valóban létező történet. Az állatokat úgy vértezte fel emberi tulajdonságokkal, hogy megtartották az adott fajra jellemző viselkedési jegyeket. Rengeteget tanultam abból a könyvből. Leírni úgy egy adott állat viselkedését, hogy emberi legyen, mégis az olvasó ne felejtse el, hogy egy állatról szól a mese. Számomra ez jelentette a tökéletességet.

Ami még nagyon meghatározta a történet alakulását, az a zene volt amit éppen hallgattam. Voltak zenék, amiknek a hangulata nagyon sok jelenetet ihletett. Zenei téren szinte mindenevő vagyok, de sokat hallgattam a Linkin Parkot, Gackt számait, Skilletet és volt rengeteg egy dalos előadó, akiket most fejből nem tudnék felsorolni (külföldi és magyar egyaránt).

 

A könyvet itt tudjátok megrendelni: Megrendelem

 

 

 

A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.