Regényírás, blog

Meriszton története

Elsősorban olyanok számára ajánlom ezt a könyvet, akik nem félnek szabadon engedni a fantáziájukat és van merszük belépni egy varázslatos világba. Ez a történet egy csodálatos világba kalauzol el, amit az ősi világ egy démona fenyeget. Veszélybe sodor barátságokat, szerelmeket és kötelékeket. Egy ősi király készül visszatérni, akinek a segítsége nélkül nem győzhetnek. Ám ez a király korántsem olyan hófehér, mint ahogyan azt sokan gondolják. Szerethető karakterek, fantasztikus helyszínek, magánmitológia, pörgős, izgalmas sztori vár Rád.

Kedves Olvasó! Egy magánmitológiai oldalon jársz. Megkapó történet, egyedi grafikák és izgalmas sztorik várnak Rád. Betekintést nyerhetsz a legelső regény tartalmába és a sorozat többi részébe is. 

 

Egypercesek
Friss bejegyzések
2017.12.14. 16:32
2017.11.15. 12:23
2017.11.13. 11:55
 
Facebook

 

 

 

 
Ihlet források

Meriszton története - A múlt foglya sok éven át íródott. Ha jól emlékszem, 15 évvel ez előtt írtam meg a legelső verzíóját a regénynek és összesen hét darab A/ 4-es füzetet töltött ki. Aztán jött a középsuli. Miközben a buszon voltam írtam, ha lyukas órám volt, írtam, ha volt egy kis időm, írtam. Átírtam újra és újra. 15 év alatt rengeteg hatás ért. Berobbant a médiába a Gyűrűk Ura és a Harry Potter. Ezek mind befolyásoltak és a stílusom megállás nélkül alakult. Fejlődött a szókincsem, elkezdtem részletesebben írni.

Rengeteg apró rajzfilm, képregény illetve regény volt még, ami hatással volt rám és ami alakította a stìlusomat. 

Aztán egyik nap rátaláltam otthon a Bambi című könyvre. A könyv teljesen más, mint Walt Disney klasszikusa. Az a könyv lenyűgözött. Olyan tökéletes pontossággal írta le az állatokat, az erdőt, hogy az olvasó elhitte, ez valóban létező történet. Az állatokat úgy vértezte fel emberi tulajdonságokkal, hogy megtartották az adott fajra jellemző viselkedési jegyeket. Rengeteget tanultam abból a könyvből. Leírni úgy egy adott állat viselkedését, hogy emberi legyen, mégis az olvasó ne felejtse el, hogy egy állatról szól a mese. Számomra ez jelentette a tökéletességet.

Ami még nagyon meghatározta a történet alakulását, az a zene volt amit éppen hallgattam. Voltak zenék, amiknek a hangulata nagyon sok jelenetet ihletett. Zenei téren szinte mindenevő vagyok, de sokat hallgattam a Linkin Parkot, Gackt számait, Skilletet és volt rengeteg egy dalos előadó, akiket most fejből nem tudnék felsorolni (külföldi és magyar egyaránt).

 

A könyvet itt tudjátok megrendelni: Megrendelem

 

 

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!