Regényírás, blog

Meriszton története

Elsősorban olyanok számára ajánlom ezt a könyvet, akik nem félnek szabadon engedni a fantáziájukat és van merszük belépni egy varázslatos világba. Ez a történet egy csodálatos világba kalauzol el, amit az ősi világ egy démona fenyeget. Veszélybe sodor barátságokat, szerelmeket és kötelékeket. Egy ősi király készül visszatérni, akinek a segítsége nélkül nem győzhetnek. Ám ez a király korántsem olyan hófehér, mint ahogyan azt sokan gondolják. Szerethető karakterek, fantasztikus helyszínek, magánmitológia, pörgős, izgalmas sztori vár Rád.

Kedves Olvasó! Egy magánmitológiai oldalon jársz. Megkapó történet, egyedi grafikák és izgalmas sztorik várnak Rád. Betekintést nyerhetsz a legelső regény tartalmába és a sorozat többi részébe is. 

 

Egypercesek
Friss bejegyzések
2017.12.14. 16:32
2017.11.15. 12:23
2017.11.13. 11:55
 
Facebook

 

 

 

 
Rólam

Zita vagyok, háromkutyás, egymacskás, 28 éves, néhai grafikus, mostanában inkább háziasszony, irodai dolgozó, önjelölt blogíró és nagyon régóta regényíró.

 

Már több, mint tíz éve foglalkozom regényírással. Ez amolyan hobbi, hiszen fantasztikus dolog leírni, aztán elolvasni majd újra átírni, hozzátenni, kifaragni a semmiből egy élő, lélegző történetet. Szeretem megírni a szereplők életét, szeretem kitalálni a jellemüket. Az írás mindig is adott valami pluszt, általa kiszakadhatsz a mindennapokból vagy éppen azokból meríthetsz ihletet. Mindig is földhözragadt voltam, és bármennyire is kitaláltak a szereplők, lehetnek állatok, mitológiai szereplők vagy épp emberek, szeretem őket hétköznapi tulajdonságokkal felruházni, akiknek ugyan úgy fejlődik a jelleme, mint bárki másnak. Mindig is szerettem a realitást. A realista rajzokat, grafikákat, festményeket, történeteket. Teljesen mindegy, milyen köntösbe öltözteti fel az alkotója az adott művet, számomra mindaddig élvezhető a sztori, amíg azonosulni tudok a cselekménnyel, a szereplőkkel. Lehet az Batmen, egy szárnyas ló vagy Rómeó és Júlia. Amíg a szereplők emberi tulajdonságokkal bírnak - jókkal, rosszakkal egyaránt - addig megfogja és megtartja a képzeletemet a történet. Addig bele tudom képzelni magamat a helyzetükbe.

Sokáig foglalkoztatott még az animáció, rajzfilmkészítés, tervezés. Egy ideig tanultam is egyetemen. Ez a történet is vázlatnak indult, amiből később rajzfilmet vagy képregényt szerettem volna készíttetni. Végül elvetettem az ötletet és regénnyé nőtte ki magát.

Nem is olyan rég elhatároztam, hogy kiadatom a könyveimet. A legelső történettel kezdeném a sort, hiszen mégiscsak az a rangidős. Persze azóta írtam még jó pár regényt, de a legelső önálló történetem egy igazán különleges helyet foglal el a szívemben. Miután ez megvan, sorra szeretném kiadatni a többit is, hiszen ez egy sorozat. 

Ezen az oldalon pedig rengeteg infót találsz és ingyenesen bele is olvashatsz.

 

Mi ihletett?
 
Meglepő lehet, de nem vagyok nagy fantasy rajongó. A Gyűrűk Urán és a Harry Potteren kívül talán nem is olvastam más fantasy jellegű művet. Mégis, számomra elképzelhetetlen volt, hogy a fejemben lévő mondanivalót hétköznapi személyeken keresztül mutassam be. Szerettem volna más ruhába felöltöztetni és nem egyszerű emberek képére írni a történetet. Elsősorban az volt ezzel a célom, hogy mindenki számára egyértelművé váljon: bárki képes hibázni, legyen az bármilyen nemzetiségű, rangú vagy fajtájú. Ehhez viszont egy kitalált világra volt szükségem, kitalált szereplőkkel. Szerettem volna háttérbe szorítani az embert, és más kitalált fajokon/karaktereken keresztül bemutatni az emberi érzéseket, felvértezni őket azokkal a tulajdonságokkal, amik mindenkire igazak lehetnek.
 
A téma valós: a múlt, a múlton való továbblépés, a hibáinkkal való szembenézés és azoknak a felvállalása és rendbehozása. Már ha egyáltalán rendbe lehet hozni.
 
 

 

 

 

Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók