Regényírás, blog

Meriszton története

Elsősorban olyanok számára ajánlom ezt a könyvet, akik nem félnek szabadon engedni a fantáziájukat és van merszük belépni egy varázslatos világba. Ez a történet egy csodálatos világba kalauzol el, amit az ősi világ egy démona fenyeget. Veszélybe sodor barátságokat, szerelmeket és kötelékeket. Egy ősi király készül visszatérni, akinek a segítsége nélkül nem győzhetnek. Ám ez a király korántsem olyan hófehér, mint ahogyan azt sokan gondolják. Szerethető karakterek, fantasztikus helyszínek, magánmitológia, pörgős, izgalmas sztori vár Rád.

Kedves Olvasó! Egy magánmitológiai oldalon jársz. Megkapó történet, egyedi grafikák és izgalmas sztorik várnak Rád. Betekintést nyerhetsz a legelső regény tartalmába és a sorozat többi részébe is. 

 

Egypercesek
Friss bejegyzések
2017.12.14. 16:32
2017.11.15. 12:23
2017.11.13. 11:55
 
Facebook

 

 

 

 
Hogyan készült?

Sokszor járok úgy, hogy felvázolok papírra egy adott jelenetet vagy karaktert. Kitalálom a jellemzőit, megtervezem a külsejét. Van, hogy agyalok rajta, de az esetek nagy részében csak magától jön a gondolat, lerajzolom és van, hogy később még alakítgatok a rajzon.

Ha illusztrációt szeretnék a könyvbe, akkor viszont kénytelen vagyok digitalizálni ezeket a rajzokat. 

A lépések pofon egyszerűek:

  • Előveszek papírt és ceruzát
  • Megrajzolom az adott jelenetet
  • Két választásom van, vagy "élőben" ki is festem vagy pedig beviszem a gépbe és ott színezem ki
  • Itt pofozgatok kicsit a színeken, ha pedig fekete fehér skiccről van szó, akkor photoshoppal kiszínezem

Az ilyen jellegű munkáimat láthatjátok egymás alatt.
Felvázoltam Lágót egy papírra, a többit pedig mind a photoshop segítségével adtam hozzá.


Hogyan készült Vizililiom?
Vizililiom képével könyebb dolgom volt, hiszen az ő rajzát már a papíron kiszíneztem szines diópáccal. Így mindössze csak a színeket kellett feldobnom photosoph segítségével és a fehér hátteret eltüntetnem.


 

Hogyan készült Mira és a tűz?
Ezt a rajzot is már félig meddig kiszíneztem a papíron. Levettem a hátterét, felpofoztam a színeket, és végül új hátteret kapott.


Hogyan készült a sárkány ellen?
Ez egy kicsit bonyolultabb kép volt, hiszen ezt kettő meglévő képből ollóztam össze. A sárkány a háttérben adott festmény volt tőlem, ott mindössze csak a kontrasztot állítottam nagyobbra. Az egyszarvút felvázoltam egy papírra, majd digitalizáltam. Levágtam róla a hátteret, kiszíneztem a testét és a meglévő sárkányos festmény elé helyeztem.

 


 

Hogyan készült a növényló csikó?
Vannak olyan karakterek, akiket kihagytam a regényből. Ez a csikó is egyike az ilyen karaktereknek. Az eredeti regényben még szerepelt ugyan, de a végleges történetből kiírtam. Mielőtt elkezdtem volna misztikus lényeket rajzolni, nagyon sokáig tanulmányoztam az állatok anatómiáját. Mint például a lovakét. Ezekre alapozva készültek el a karakterek. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.