Regényírás, blog

Meriszton története

Elsősorban olyanok számára ajánlom ezt a könyvet, akik nem félnek szabadon engedni a fantáziájukat és van merszük belépni egy varázslatos világba. Ez a történet egy csodálatos világba kalauzol el, amit az ősi világ egy démona fenyeget. Veszélybe sodor barátságokat, szerelmeket és kötelékeket. Egy ősi király készül visszatérni, akinek a segítsége nélkül nem győzhetnek. Ám ez a király korántsem olyan hófehér, mint ahogyan azt sokan gondolják. Szerethető karakterek, fantasztikus helyszínek, magánmitológia, pörgős, izgalmas sztori vár Rád.

Kedves Olvasó! Egy magánmitológiai oldalon jársz. Megkapó történet, egyedi grafikák és izgalmas sztorik várnak Rád. Betekintést nyerhetsz a legelső regény tartalmába és a sorozat többi részébe is. 

 

Egypercesek
Friss bejegyzések
2017.12.14. 16:32
2017.11.15. 12:23
2017.11.13. 11:55
 
Facebook

 

 

 

 
Hogyan készült?

Sokszor járok úgy, hogy felvázolok papírra egy adott jelenetet vagy karaktert. Kitalálom a jellemzőit, megtervezem a külsejét. Van, hogy agyalok rajta, de az esetek nagy részében csak magától jön a gondolat, lerajzolom és van, hogy később még alakítgatok a rajzon.

Ha illusztrációt szeretnék a könyvbe, akkor viszont kénytelen vagyok digitalizálni ezeket a rajzokat. 

A lépések pofon egyszerűek:

  • Előveszek papírt és ceruzát
  • Megrajzolom az adott jelenetet
  • Két választásom van, vagy "élőben" ki is festem vagy pedig beviszem a gépbe és ott színezem ki
  • Itt pofozgatok kicsit a színeken, ha pedig fekete fehér skiccről van szó, akkor photoshoppal kiszínezem

Az ilyen jellegű munkáimat láthatjátok egymás alatt.
Felvázoltam Lágót egy papírra, a többit pedig mind a photoshop segítségével adtam hozzá.


Hogyan készült Vizililiom?
Vizililiom képével könyebb dolgom volt, hiszen az ő rajzát már a papíron kiszíneztem szines diópáccal. Így mindössze csak a színeket kellett feldobnom photosoph segítségével és a fehér hátteret eltüntetnem.


 

Hogyan készült Mira és a tűz?
Ezt a rajzot is már félig meddig kiszíneztem a papíron. Levettem a hátterét, felpofoztam a színeket, és végül új hátteret kapott.


Hogyan készült a sárkány ellen?
Ez egy kicsit bonyolultabb kép volt, hiszen ezt kettő meglévő képből ollóztam össze. A sárkány a háttérben adott festmény volt tőlem, ott mindössze csak a kontrasztot állítottam nagyobbra. Az egyszarvút felvázoltam egy papírra, majd digitalizáltam. Levágtam róla a hátteret, kiszíneztem a testét és a meglévő sárkányos festmény elé helyeztem.

 


 

Hogyan készült a növényló csikó?
Vannak olyan karakterek, akiket kihagytam a regényből. Ez a csikó is egyike az ilyen karaktereknek. Az eredeti regényben még szerepelt ugyan, de a végleges történetből kiírtam. Mielőtt elkezdtem volna misztikus lényeket rajzolni, nagyon sokáig tanulmányoztam az állatok anatómiáját. Mint például a lovakét. Ezekre alapozva készültek el a karakterek. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók