Regényírás, blog

Meriszton története

Elsősorban olyanok számára ajánlom ezt a könyvet, akik nem félnek szabadon engedni a fantáziájukat és van merszük belépni egy varázslatos világba. Ez a történet egy csodálatos világba kalauzol el, amit az ősi világ egy démona fenyeget. Veszélybe sodor barátságokat, szerelmeket és kötelékeket. Egy ősi király készül visszatérni, akinek a segítsége nélkül nem győzhetnek. Ám ez a király korántsem olyan hófehér, mint ahogyan azt sokan gondolják. Szerethető karakterek, fantasztikus helyszínek, magánmitológia, pörgős, izgalmas sztori vár Rád.

Kedves Olvasó! Egy magánmitológiai oldalon jársz. Megkapó történet, egyedi grafikák és izgalmas sztorik várnak Rád. Betekintést nyerhetsz a legelső regény tartalmába és a sorozat többi részébe is. 

 

Egypercesek
Friss bejegyzések
2017.12.14. 16:32
2017.11.15. 12:23
2017.11.13. 11:55
 
Facebook

 

 

 

 
Hogyan készült?

Sokszor járok úgy, hogy felvázolok papírra egy adott jelenetet vagy karaktert. Kitalálom a jellemzőit, megtervezem a külsejét. Van, hogy agyalok rajta, de az esetek nagy részében csak magától jön a gondolat, lerajzolom és van, hogy később még alakítgatok a rajzon.

Ha illusztrációt szeretnék a könyvbe, akkor viszont kénytelen vagyok digitalizálni ezeket a rajzokat. 

A lépések pofon egyszerűek:

  • Előveszek papírt és ceruzát
  • Megrajzolom az adott jelenetet
  • Két választásom van, vagy "élőben" ki is festem vagy pedig beviszem a gépbe és ott színezem ki
  • Itt pofozgatok kicsit a színeken, ha pedig fekete fehér skiccről van szó, akkor photoshoppal kiszínezem

Az ilyen jellegű munkáimat láthatjátok egymás alatt.
Felvázoltam Lágót egy papírra, a többit pedig mind a photoshop segítségével adtam hozzá.


Hogyan készült Vizililiom?
Vizililiom képével könyebb dolgom volt, hiszen az ő rajzát már a papíron kiszíneztem szines diópáccal. Így mindössze csak a színeket kellett feldobnom photosoph segítségével és a fehér hátteret eltüntetnem.


 

Hogyan készült Mira és a tűz?
Ezt a rajzot is már félig meddig kiszíneztem a papíron. Levettem a hátterét, felpofoztam a színeket, és végül új hátteret kapott.


Hogyan készült a sárkány ellen?
Ez egy kicsit bonyolultabb kép volt, hiszen ezt kettő meglévő képből ollóztam össze. A sárkány a háttérben adott festmény volt tőlem, ott mindössze csak a kontrasztot állítottam nagyobbra. Az egyszarvút felvázoltam egy papírra, majd digitalizáltam. Levágtam róla a hátteret, kiszíneztem a testét és a meglévő sárkányos festmény elé helyeztem.

 


 

Hogyan készült a növényló csikó?
Vannak olyan karakterek, akiket kihagytam a regényből. Ez a csikó is egyike az ilyen karaktereknek. Az eredeti regényben még szerepelt ugyan, de a végleges történetből kiírtam. Mielőtt elkezdtem volna misztikus lényeket rajzolni, nagyon sokáig tanulmányoztam az állatok anatómiáját. Mint például a lovakét. Ezekre alapozva készültek el a karakterek. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!