Regényírás, blog

Meriszton története

Elsősorban olyanok számára ajánlom ezt a könyvet, akik nem félnek szabadon engedni a fantáziájukat és van merszük belépni egy varázslatos világba. Ez a történet egy csodálatos világba kalauzol el, amit az ősi világ egy démona fenyeget. Veszélybe sodor barátságokat, szerelmeket és kötelékeket. Egy ősi király készül visszatérni, akinek a segítsége nélkül nem győzhetnek. Ám ez a király korántsem olyan hófehér, mint ahogyan azt sokan gondolják. Szerethető karakterek, fantasztikus helyszínek, magánmitológia, pörgős, izgalmas sztori vár Rád.

Kedves Olvasó! Egy magánmitológiai oldalon jársz. Megkapó történet, egyedi grafikák és izgalmas sztorik várnak Rád. Betekintést nyerhetsz a legelső regény tartalmába és a sorozat többi részébe is. 

 

Egypercesek
Friss bejegyzések
2017.12.14. 16:32
2017.11.15. 12:23
2017.11.13. 11:55
 
Facebook

 

 

 

 
Hogyan készült?

Sokszor járok úgy, hogy felvázolok papírra egy adott jelenetet vagy karaktert. Kitalálom a jellemzőit, megtervezem a külsejét. Van, hogy agyalok rajta, de az esetek nagy részében csak magától jön a gondolat, lerajzolom és van, hogy később még alakítgatok a rajzon.

Ha illusztrációt szeretnék a könyvbe, akkor viszont kénytelen vagyok digitalizálni ezeket a rajzokat. 

A lépések pofon egyszerűek:

  • Előveszek papírt és ceruzát
  • Megrajzolom az adott jelenetet
  • Két választásom van, vagy "élőben" ki is festem vagy pedig beviszem a gépbe és ott színezem ki
  • Itt pofozgatok kicsit a színeken, ha pedig fekete fehér skiccről van szó, akkor photoshoppal kiszínezem

Az ilyen jellegű munkáimat láthatjátok egymás alatt.
Felvázoltam Lágót egy papírra, a többit pedig mind a photoshop segítségével adtam hozzá.


Hogyan készült Vizililiom?
Vizililiom képével könyebb dolgom volt, hiszen az ő rajzát már a papíron kiszíneztem szines diópáccal. Így mindössze csak a színeket kellett feldobnom photosoph segítségével és a fehér hátteret eltüntetnem.


 

Hogyan készült Mira és a tűz?
Ezt a rajzot is már félig meddig kiszíneztem a papíron. Levettem a hátterét, felpofoztam a színeket, és végül új hátteret kapott.


Hogyan készült a sárkány ellen?
Ez egy kicsit bonyolultabb kép volt, hiszen ezt kettő meglévő képből ollóztam össze. A sárkány a háttérben adott festmény volt tőlem, ott mindössze csak a kontrasztot állítottam nagyobbra. Az egyszarvút felvázoltam egy papírra, majd digitalizáltam. Levágtam róla a hátteret, kiszíneztem a testét és a meglévő sárkányos festmény elé helyeztem.

 


 

Hogyan készült a növényló csikó?
Vannak olyan karakterek, akiket kihagytam a regényből. Ez a csikó is egyike az ilyen karaktereknek. Az eredeti regényben még szerepelt ugyan, de a végleges történetből kiírtam. Mielőtt elkezdtem volna misztikus lényeket rajzolni, nagyon sokáig tanulmányoztam az állatok anatómiáját. Mint például a lovakét. Ezekre alapozva készültek el a karakterek. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG